Briefje


20141108_blogformule

Ik vond een briefje met bovenstaande tekst erop.
Ik begin me dan meteen af te vragen wat voor een boodschap de schrijver van deze tekst wil afgeven?

Is het een chemische formule, waarmee een nieuw medicijn tegen veroudering ontwikkeld kan worden? Zo een waar je later de Nobelprijs voor geneeskunde voor krijgt?

Of een code van een of andere geheime dienst, waarmee een spion ontmaskerd kan worden? Heb ik door dit papiertje op te rapen de derde wereldoorlog voorkomen? Moet ik vanaf nu aldoor over mijn schouder kijken?

Of zijn het coördinaten op een kaart, die precies aangeven waar een miljoenenschat aan gestolen juwelen verborgen ligt? Zo een waardoor je de rest van je leven elke ochtend met champagne ontbijt, je daarna door je privéchauffeur in je zilverkleurige Rolls naar je privéjet laat rijden om boodschappen in Milaan te doen?

Of is het een hersenkraker met een ingewikkelde som, die je de rest van de dag bezighoudt? En waar je iedere keer denkt, dat je de oplossing weet, wat hij naderhand toch niet blijkt te zijn?

Of is het een briefje met de pincodes van twee pasjes van minister Dijsselbloem, waarmee je Brussel voor 1 december kunt betalen en meteen je hypotheek kunt aflossen?

Of is het ………..?????